O mnie


Zawsze marzyłam o domu otwartym... A to wiąże się z aromatami wypełniającymi każdy kąt, bo zawsze może ktoś wpaść. Zresztą weekend bez ciasta jest niemożliwy, dzieci ogłosiłyby bunt na pokładzie ;).

poniedziałek, 5 stycznia 2015

Pieczarki nadziewane

... małe, ale dobre ;)


Składniki:
  • 500 g pieczarek
  • 40 g sera żółtego np. gołda
  • 30 g parmezanu
  • 30 g sera koziego twarogowego
  • sól/pieprz do smaku
  • pietruszka zielona drobno posiekana
  • kilka pomidorków do dekoracji
  • oliwa do wysmarowania naczynia
Pieczarki obrać. Nóżki posiekać, dodając pozostałe składniki. Pieczarki lekko posolić, nadziewać farszem. Piec około 15 minut w 180 stopniach.
  
 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz